Kisovec, 30.6.2012
Kranj, 29.6.2012-30.6.2012

Pretekli vikend je bil naporen predvsem za tiste naše člane, ki se še ne hladijo nekje ob morju. Štiri naša dekleta so se v Kisovcu udeležila tekmovanja FIS Ladies, fantje pa so skakali v Kranju.

  

Pri deklicah, starih do 12 let je bila Pia Mazi peta, čeprav bi se z dvema najdaljšima skokoma prav lahko borila za najvišja mesta, pa se ji je žal pristanek pri prvem skoku nekoliko ponesrečil. V kategoriji deklic, starih do 15 let je bila Anita Seretinek tretja, Urša Bogataj je zmagala pri dekletih do 18 let, Špela Rogelj pa je v članski kategoriji, kljub poškodbi, osvojila tretje mesto.
Uradni rezultati:
deklice_12
deklice_15
dekleta_18
clanice_absolutno

 

Fantje so se, tako kot dekleta, odrezali odlično. Pri cicibanih do 9 let je na zmagovalnem odru stal Rok Masle – osvojil je drugo mesto. Damjan Suzič je bil v kategoriji dečkov do 12 let ponovno nepremagljiv. Benjamin Podobnik pa je pri dečkih do 13 let osvojil drugo mesto. V starejši kategoriji – dečkov do 14 let – so morali Lovro Kos (9. mesto), Jaka Bradeško ( 11. mesto) in Mark Ivanov (13. mesto) priznati premoč domačinov, Velenjčanov in Tržičana. Da so trenutno nepremagljivi naši dečki do 15 let, pa sta na tekmi dokazala Jan Kus (na 1. mestu) in Urban Rogelj (na 2. mestu).

Uradni rezultati C-9
Uradni rezultati D-12
Uradni rezultati D-13
Uradni rezultati D-14
Uradni rezultati D-15

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Scroll to top