Zagorje, 19.1.2013

20130119_134234

Včeraj so se v Kisovcu za naslov državnega prvaka borili dečki do 10 in 11 let ter deklice do 11 let. V Ljubljano je Pia Mazi prinesla srebrno medaljo, boljša od nje je bila njena soimenjakinja Pia Slamek iz Velenja. Tretje mesto je osvojila Špela Mastnak (SD Vizore).

Pri mlajših dečkih (do 10 let) je naslov državnega prvaka osvojil domačin Miha Lipovšek Ročnik, drugi je bil Janže Zebec (SSK Alpina), tretji pa Nejc Peklaj (SD Dolomiti). Odlično se je odrezal Cris Veber, ki je državno prvenstvo končal tik za stopničkami, na 4. mestu. Med deseterico se je uvrstil Rok Masle, ki si je delil 7. mesto. Matic Garbajs je bil 16., Luka  Brodnik pa 28.

Pri starejših dečkih (do 11 let) je naslov državnega prvaka odšel na Štajersko, osvojil ga je Sandi Ačko iz SSK Šmartno na Pohorju. Karlo Vodušek (SSK Ljubno BTC) je bil drugi, Erazem Stanonik (SSK Alpina) pa tretji. Naš najboljši je bil Timotej Jeglič na 12. mestu, Gal Ivanov je bil 16., Nik Škof 18. in Uroš Jovanović 21.

Ilirjani smo sestavili dve ekipi, od katerih je bila na četrto mesto uvrščena prva ekipa v sestavi: Rok Masle, Cris Veber, Timotej Jeglič in Pia Mazi. Druga ekipa (Matic Garbajs, Uroš Jovanović, Nik Škof in Gal Ivanov) je osvojila 7. mesto.

Fotografije s podelitve so na ogled v rubriki Fotoreportaže.

Uradni rezultati:
D-10
D-11
DE-11
D-11 ekipno

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Scroll to top