Mostec, 4.9.2015

NK_12_klubska_2015 NK_13_klubska_2015

 

Po letu dni smo zopet izpeljali tekmovanje v nodrijski kombinaciji za dečke do 13 in dečke do 14 let. Deset tekmovalcev na HS38 in štirje tekmovalci na HS 62 se je v hladnem (glede na vroče poletje) in tudi malo mokrem petkovem popoldnevu spopadlo s skakalnico in nato še s tekom.
Naši nadobudni skakalci niso pokazali nikakršne treme pri svojih skokih na skakalnici, vendar je bilo čutiti nekaj napetost pri štartu teka, saj so se morali skozi štartno črto  pognati skoraj brez pomoči.  Sekunde pa tečejo in tečejo…:-)

Vsi so pokazali veliko tekaško borbenost, vendar k dobri uvrstitvi pripomorejo tudi dobri skoki. Tako je pri dečkih do 13 let zmagal Rok Masle, drugo mesto je zasedel Fedja Lavriša, na tretjo stopničko pa se je povzpel Nik Cafuta, sledili so: Jon Indihar, Nejc Birk, Blaž Možina, Liam Pavlin, Matic Garbajs, Tinkara Gros in Matej Vukina.
Pri dečkih do 14 let je zmagal Damjan Suzič, z odličnim tekom je na drugo mesto pritekel Nik Škof, tretji je bil Timotej Jeglič in četrti Uroš Jovanovič.

Uradni rezultati:
NK_13
– NK_14

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Scroll to top