Ljubo_Jasnic

Danes smo na kolegiju predsednika SSK ILIRIJA  ocenili izvedbo REVIJE SKOKOV MOSTEC 2013. Organizacijski odbor je več kot solidno opravil svoje delo, tako po organizacijski, materialni kot tekmovalni plati. Udeležba tekmovalcev je pokazala množičnost naše panoge, s tekmami mešanih dvojic, kjer smo gledali najboljše tekmovalke in tekmovalce državne reprezentance pa visoko kvaliteto, ki jo v mednarodni areni predstavljajo ti naši tekmovalci.

Potrudili smo se in vsakoletni tekmi »pripeli« še nekaj aktualnega zabavnega programa za gledalce – od vrhunskih folkloristov Folklorne skupine Emona, do plesalk can – cana iz Dražgoš, od zabavnega ansambla PONOS do srečelova in mnogih drobnih ostalih stvari, ki naredijo prireditev veliko.

In bila je resnično velika – vsak med vami je prispeval k temu, po zmožnostih, po sposobnostih. Skupaj pa je predstavljala celoto, organizacija, ki presega okvirje amaterizma, prostovoljstva. Upam si trditi, da je bila ena boljših v vseh letih organizacije junijskih REVIJ SKOKOV.

Obžalujem lahko le dejstvo, da naši zagnanosti ni sledilo vreme. Bilo bi mnogo več gledalcev.

Kaj bi ob tem pomenila večja skakalnica v Mostecu pa si težko predstavljam?

Tako mi ob sanjah po večji napravi ostane le zahvala vsem vam, kolegice in kolegi, da vam izrečem HVALA!!! za delo, ki ste ga opravili. Vsem in vsakemu posebej, ne glede na nalogo, ki jo je posameznica, posameznik opravljal. Vse so pomembne, skupaj dajejo trdnost, povezanost, pripadnost klubski zastavi.

Želim vam prijetne počitnice in dopustovanje!

Vaš

Ljubo Jasnič, predsednik SSK ILIRIJE

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Scroll to top