Ljubno ob Savinji, 9.10.2010
ekipni_dp-13.jpg
V hladnem in sončnem Ljubnem so se dečki in deklice pomerili za naslove državnih prvakov v kategorijah do 12 in 13 let.
 
Pri mlajših dečkih (D-12) je naslov državnega prvaka osvojil Domen Prevc (SK Triglav), srebro si je priskakal Timi Zajc (SD Vizore), bron pa Aljaž Osterc (SSK Velenje). Ilirjani pa so dosegli naslednje uvrstitve:
17. mesto: Benjamin Podobnik,
21. mesto: Mark Ivanov,
22. mesto: Gašper Sršen,
33. mesto: David Škof in
34. mesto: Jaka Bradeško.
Podrobni rezultati >>>  
 
Pri starejših dečkih (D-13) je naslov državnega prvaka, z naskokom dobrih desetih točk, osvojil Bor Pavlovčič (ND Rateče Planica). Sledil mu je »ilirjanski paket«, od katerih je bil danes najboljši Tine Bogataj na drugem mestu, Urban Rogelj je osvojil bron, Nejc Ulaga pa je pristal na 4. mestu. Jan Kus, ki se je po poškodbi gležnja na treninge vrnil šele v tednu pred prvenstvom, je osvojil 8. mesto.
Podrobni rezultati >>> 
 
Pri deklicah do 13 let je pričakovano naslov državne prvakinje osvojila Ema Klinec (SSK Alpina), srebro si je z boljšim drugim skokom priborila Agata Stare (SSK Bohinj), bron pa je šel z Anito Seretinek v Ljubljano. Domačinka Tanja Fricelj je bila 4., Viktorija Šen (SSK Logatec) pa 5.
Podrobni rezultati >>> 
 
Za ekipno tekmovanje D-13 smo Ilirjani prijavili dve ekipi, in sicer:
SSK Costella Ilirija 1, za katero so skakali Jan Kus, Urban Rogelj, Nejc Ulaga in Tine Bogataj ter
SSK Costella Ilirija 2, za katero so skakali Anita Seretinek, Gašper Sršen, Benjamin Podobnik in Mark Ivanov. Člani prve ekipe so ubranili naslov državnih prvakov, srebro so osvojili člani ekipe SK Triglav, bron pa člani SSK Velenje 1.
Podrobni rezultati >>>
Nekaj fotografij iz podelitve si lahko ogledate na povezavi Fotoreportaže ter v spletnem albumu, ki ga je za našo spletno stran pripravil Bojan Ulaga.
 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Scroll to top