Kranj, 27.1.2013

Na današnjem ekipnem državnem prvenstvu so za osvojitev naslova državnih prvakov poskrbeli naši mladinci v kategoriji do 16 let. Ekipa v sestavi: Urban Rogelj, Jan Kus, Tine Bogataj in Martin Capuder, je osvojila zlato medaljo. Drugo mesto so osvojili člani ekipe SK Triglav 1, tretje mesto pa člani ekipe SSK Logatec.
Rezultati

zlati_mladinci_16

Še pred tem so odskakali posamično tekmo, kjer je naslov državnega prvaka osvojil Florjan Jelovčan (SSK Alpina), Tilen Bartol (SSK Sami Ihan) je bil drugi, tretje mesto pa je osvojil Rok Tarman (ND Rateče Planica). Naslednja tri mesta so bila ilirjanska: četrto mesto je osvojil Tine Bogataj, peto Jan Kus in šesto Martin Capuder. Med deseterico (na 9. mesto) se je uvrstil še Urban Rogelj, Nejc Ulaga je tekmovanje končal na 22. mestu, Jan Halec Makovec pa je bil 33.

Rezultati

Za pokalne točke so danes skakali tudi mladinci do 18 let in člani. Pri starejših mladincih so bili trije uvrščeni med najboljšo deseterico. Nejc Seretinek je tekmovanje končal tik za stopničkami, na 4. mestu, le pol točke za njim se je na 5. mesto uvrstil Matic Rogelj. Rok Setnikar je tekmovanje končal na 9. mestu, Ožbej Ferkov je bil 12. in Matija Peklaj 19. V članski kategoriji je barve kluba zastopal Tim Babnik, ki se je uvrstil na 11. mesto.
Rezultati M-18 in člani

 

Kljub tekmovanjem v Kranju pa smo v Mostecu danes uspeli končati tudi doskočišče 40-ke, ki je bilo ponoči umetno zasneženo. Nekaj utrinkov iz sobotne delovne akcije si lahko ogledate v naši rubriki Fotoreportaže.

 

 

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Scroll to top