Kranj, 1.3.2015

Na današnji tekmi mladincev in mladink do 20 let, so se Ilirjani in Ilirjanki odlično odrezali. Urša Bogataj je bila na prvem državnem prvenstvu mladink do 20 let najboljša. Z dvema odličnima skokoma (105,5 m in 104,0 m) je z naskokom osvojila naslov državne prvakinje. Srebro je osvojila Julija Sršen (SK Zagorje), bronasta pa je bila Anita Seretinek.

MLADINKE_20

Na ekipni preizkušnji je bila prva ekipa (Tine Bogataj, Martin Capuder, Urban Rogelj in Jan Kus) srebrna. Naslov državnih prvakov so osvojili člani prve ekipe SK Triglav, tretji pa so bili člani ND Rateče Planica. Druga ilirjanska ekipa (Ožbej Ferkov, Matija Štemberger, Nejc Seretinek in Tine Bogataj) je osvojila 5. mesto.

Na posamični preizkušnji je bil najboljši Cene Prevc (SK Triglav), pred Tilnom Bartolom (SSK Sam Ihan) in Domnom Prevcem (SK Triglav). Naš najboljši je bil Jan Kus na 6. mestu, takoj za njim se je uvrstil Urban Rogelj. Tine Bogataj je bil 11., Martin Capuder 12., Nejc Seretinek 15., Ožbej Ferkov 20., Matija Štemberger 30. in Jan Halec Makovec 38..

Čestitke tekmovalcem, tekmovalkam in obema trenerjema za današnji uspeh!

Uradni rezultati: mladinci_20, mladinke_20, ekipno_20

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Scroll to top