Danes se v Kranju (na HS 109 m) za naslov državnega prvaka potegujejo tudi člani SSK Ilirije. Vse Ilirjane, ki nedelje še nimate zasedene, vabim v Kranj. V ta namen povzemam program iz razpisa, rezultate pa bom dopisovala po javljanju "poročevalcev" (veliko mlajših Ilirjanov in njihovih staršev je že na tekmi). Tekmovali bodo člani v absoultni kategoriji, ekipno in dekleta v absolutni kategoriji. Ob 8:45 se bo začelo ekipno tekmovanje; ob 11:30 bodo kvalifikacije za posamično tekmo in ob 13:00 se začne tekma za naslov posamičnega državnega prvaka.
Vabljeni v Kranj.v_dno.jpg
 
Uradni rezultati ekipnega članskega prvenstva so objavljeni na spletnih straneh Smučarske zveze Slovenije . Prvo mesto so ubranili člani SK Triglav Kranj, za katero so skakali Jure Bogataj, Robert Kranjec, Rok Urbanc in Primož Peterka. Srebrni so bili člani SSK Costella Ilirija (prva ekipa) in sicer v sestavi:  Jernej Damjan, Anže Damjan, Jure Šinkovec in Luka Brnot, bron pa so osvojili skakalci NSK Tržič-Trifixa (Zima, Košnjek, Leban in Mežnar), ki so bili po prvi seriji pred našimi skakalci.
 
Za drugo ekipo Ilirije so skakali Gašper Bartol, Matic Kramaršič, Rožle Žagar in Tim Babnik in osvojli osmo mesto. 
 
V posamični konkurenci je naslov državnega prvaka osvojil Robert Kranjec, podprvak je Mitja Mežnar, Ilirjan Jure Šinkovec pa je osvojil bron. Iz rezultatov, objavljenih na spletnih straneh Smučarske zveze Slovenije, je razvidno, da je bil izid zelo tesen.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Scroll to top